YKSILÖITY ATERIASUUNNITELMA -40%!

Ideasta perheyritykseksi – FARMIN tarina

FARM-brändin synty on tarina lemmikkiperheestä. Janekin halu siirtyä alalle syntyi perheen Basenji-rotuista koirista Picassosta (3v) ja Rembrandtista (1v). Koirien herkkä ruoansulatus sai perheen etsimään ruokaa, jota koirien vatsat sietävät ja joka ei olisi koirille yksitoikkoista.
15.06.2022

Laadukkaat raaka-aineet lemmikkisi herkälle vatsalle sekä makuhermoille

”Vaihtamalla koirien ruokavalion yksipuolisemmaksi ratkaisimme koirien ruoansulatusongelmat, mutta se muuttui nopeasti epämiellyttäväksi koirille. Sama ruoka päivästä toiseen muutti kaikki muut maut pakkomielteeksi ja ihmisten ateriat menivät koirien surullisten katseiden seuratessa. Koirat olivat valmiita melkein mihin tahansa maistaakseen uusia makuja, mikä tarkoitti, että ruoasta sellaisenaan tuli stressitekijä sekä eläimille että koko perheelle.”

Ongelmaan oli hyvin yksinkertainen ratkaisu - monimuotoisuus. Koska ruoanlaitto kotona ei ollut vaihtoehto, syntyi ajatus kehittää uusi lemmikkieläinten ruokasarja, joka sai sisällön ja periaatteidensa vuoksi nimeksi FARM.

"Emme syö itse samaa ruokaa joka päivä. Joten miksi tarjoaisimme sitä lemmikeillemme? ”

Tasapainoisia ja tieteeseen perustuvia reseptejä

FARMIN resepti on yksinkertainen - yhdistelmä ihmisravinnoksi kelpaavia raaka-aineita ja parasta tietoa lemmikin terveydestä.

"Tuotantoamme johtaa tohtori Kazarjan, joka on ollut mukana luomassa probioottisia lemmikkiruokia. Hän on kiinnostunut lemmikkien hyvinvoinnista laadukkaan, tieteellisesti tutkitun ja todistetun ravinnon kautta, mikä tarkoittaa, että reseptimme ovat tasapainoisia ja valmistettu parhaista raaka-aineista.”

Valikoima luomusertifioituja tuotteita

FARMin ruoat ja herkut muodostuivat heti Picasson ja Rembrandtin suosikeiksi, sillä laadukkaiden raaka-aineiden lisäksi tuotantoprosessissa on säilytetty raaka-aineiden aromi ja maku.

Koko perhe on iloinen, koska koirien vatsat ovat kunnossa ja koirille oli nyt tarjolla laaja valikoima erilaisia kuiva- ja märkäruokia, herkkuja sekä pakastekuivattuja ruokia. Tuotteita jatkokehitettiin edelleen luomusertifioinnin saamiseksi.

Ihmisen ruokapöytään sopivat raaka-aineet

Kaikki FARM-tuotteet valmistetaan raaka-aineista, jotka soveltuvat myös ihmisravinnoksi. Usein lemmikkieläinten ruoissa käytetään vain ruhojen ylijäämiä, mutta FARM käyttää vain paikallisia, korkealaatuisia raaka-aineita.

”Kostiveren ja Lahden tuotantoyksiköissä on kotikeittiön tunnelma. Tunnemme ja olemme kiinnostuneita raaka-aineistamme sekä ruokiamme syövistä lemmikistä. Tuotteemme käyvät aina läpi työntekijöidemme huolellisen laatutarkastuksen (Euroopan unionissa asetettujen tiukkojen laatuvaatimusten lisäksi). ”

Innovatiivinen tuotantotekniikka säilyttää ravintoaineet ja vitamiinit

FARMilla tiedetään, että tie rakkauteen kulkee vatsan kautta - laadukkaat raaka-aineet pitävät lemmikkisi ruuansulatuksen kunnossa. Lisäksi käytämme innovatiivisia tuotantomenetelmiä, jotka auttavat säilyttämään kaikki ruoan tärkeät ravintoaineet raaka-aineesta lopputuotteeseen.

"Maalaisjärki sanoo, että jos syöt laadukasta ruokaa, se sopii myös lemmikillesi. FARMin ruoat sopisivat myös ihmisravinnoksi, tosin maku ei välttämättä ole ihmisten mieleen. Jos sanomme, että tuotteeseen on lisätty mustikoita, emme korosta sitä keinotekoisella mustikantuoksulla omistajan vakuuttamiseksi. Me keskitymme lemmikkiin.”

Picasson ja Rembrandtin perhe ratkaisi myös monien muiden lemmikkieläinten ruokaongelman. Siirtyminen uusiin tuotteisiin sujui perheessä mutkattomasti ja nyt koirat ovat 100% FARM-ruokavaliossa. Koirat nauttivat ravinnosta, jossa on korkea lihapitoisuus, ei kemiallisia lisäaineita (esim. hajusteita) ja vain eläimen terveydelle tärkeät lisätyt vitamiinit ja kivennäisaineet.

FARM tietoa

  • Tuotantorakennus vuodesta 2021.

  • Tuotanto alkaen keväästä 2022.

  • Tuotantoyksiköt Virossa ja Suomessa.

Keitä ovat Picasso ja Rembrandt?

Basenji-rotu on iso koira "pienessä paketissa". Se on urheilullinen, nopea ja jalostettu metsästyskäyttöön. Koira on vahva ja lihaksikas, hyvin koordinoiduilla liikkeillä. Tyylikkään, täydellisen mittasuhteisen rungon lisäksi koiran silmät ovat kirkkaat, eloisat ja tarkkaavaiset.

Basenji on älykäs, uskollinen ja rakastava koira omistajilleen. Älykkyys ei valitettavasti tarkoita tottelevaisuutta - basenjin uteliaisuus ja luovuus ovat legendaarisia. Rotu oppii helposti, mutta usein asioita, jotka eivät ole omistajan mieleen. Basenji myös kyllästyy nopeasti ja alkaa nopeasti välttää sitä ärsyttävää toimintaa. Basenji rakastaa seuraa eikä ole rotuna dominoiva. Laiminlyöty basenji muuttuu nopeasti melko tuhoisaksi kotona. Siksi tämän rodun hankintaa harkitsevan, kannattaa aina miettiä, onko omistajalla tarpeeksi aikaa basenjilleen.

Kaikesta sitkeydestä ja lujuudesta huolimatta basenji on koira, joka rakastaa mukavuutta yli kaiken. Hyvää ruoka, isännän sänky ja lämmin, pehmeä peitto ovat kaikki, mitä basenji kaipaa.

Salaisuus onnelliseen elämään Basenjin kanssa on saada koira vakuuttuneeksi siitä, että tietty toiminta on koiran omien etujensa mukaista. Tämä koskee myös koulutusta. Basenjilla ei ole miellyttämisen halua, joten se ei ole koira, joka tottelee vain tehdäkseen isäntänsä onnelliseksi. Tämän takia basenjin isännän tulisi ehdottomasti olla fiksumpi kuin koiransa.

Lähde: http://basenji.ee/?pageLatest in Media

Kaikki artikkelit

YHTEYSTIEDOT

T: +358 40 484 5685
E: milla@farmpetfood.com

MEISTÄ

Who we are
What we do

LinKIT

Privacy Policy
Find our stores

Facebook Instagram
Copyright © 2022. FARM. All Rights Reserved.
Farm Pet Food uses cookies to provide a better user experience and personalized service.
view_results